2018-11-29

GoTech söker Projektledare/Inspiratör!

Är du vår nya stjärna?

 

Vår Projektledare ska vara föräldraledig och vi söker därför efter en ny stjärna att stärka upp vårt team med.

GoTech är en ekonomisk förening som drivs och ägs av de största teknikföretagen i Växjöregionen. Föreningen har under de senaste 10 åren arbetat med att öka intresset för en yrkeskarriär inom ett teknikföretag, framförallt hos barn och ungdomar.

Om tjänsten

En stor del av tjänsten går ut på att hitta samverkansformer mellan näringsliv och skola, vi arbetar med målgrupper från mellanstadiet och upp till universitetet. Aktiviteter som vi anordnar är allt från mindre projekt som studiebesök på företag till mer långsiktiga satsningar som Science City. I tjänsten ingår även en roll som Processledare för Teknikcollege Kronoberg.
Vi sitter i nybyggda lokaler i Epic – Innovation & Technology Center på universitetsområdet i Växjö.

Vem vi tror att du är

Vi söker dig som är självständig, framåt och drivande. Du gillar att jobba i projektform och har förmågan att ta ett projekt från början till slut. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, du tycker om att stå på scen, möta olika typer av publik och prata inför stora och små grupper. Som person är du bra på att ta egna initiativ, du trivs med stort eget ansvar och du är strukturerad och ordningsam. Du är flexibel och gillar att samarbeta med andra för att hitta kreativa lösningar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av marknadsföring och att arbeta med evenemang. Har du även erfarenhet från industrin är det en fördel. Vi erbjuder ett varierande arbete med stor påverkansgrad och möjlighet att förverkliga visioner.

Troligtvis är du nyutexaminerad från högskola/universitet alternativt har några års arbetslivserfarenhet efter gymnasiet.

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Föräldravikariat 1 år med god möjlighet till förlängning
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse, vi ser gärna att du kan börja hos oss under mars 2019
ANSÖKAN: Ansökan tillsammans med CV skickas senast 6/1 till maja.karlberg@gotech.se (Vi rekryterar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt)

Frågor kring tjänsten besvaras av Maja Karlberg, Verksamhetsansvarig via mail alt telefon 0737282323.