Epic Experience

Upplev den moderna industrin

Många barn och ungdomar har aldrig besökt ett teknikföretag och har därmed inte fått en inblick i hur det kan vara att arbeta inom teknik- och industribranschen. Det vill vi på GoTech såklart ändra på!

Genom Epic erbjuder vi elever att se modern utrustning i en intressant, modern miljö. Genom att visa upp industrin i en modern miljö hoppas vi kunna öka intresset och kunskapen för teknik- och industribranschen. Att visa upp ett högteknologiskt maskincenter är viktigt eftersom det både ökar statusen för industri- och teknikarbeten samtidigt som intresset för industritekniska studier ökar.

Under Epic Experience får skolklasser möjlighet att besöka Epic och prova på teknik under några timmar. Programmet tas fram utifrån ålder och antal på deltagarna. Epic Experience är öppet för årskurs 6-9 vid mellanstadie- och högstadieskolor i Kronobergs län.

Exempel på aktiviteter är Robotprogrammering, VR-Svetsning, Manuell svetsning, Maskinbearbetning i CNC (svarvning och fräsning). Besöket tar ungefär 2 timmar och vi kan ta emot upp till 60 deltagare/tillfälle.

Är du intresserad av att besöka Epic tillsammans med den klass? Kontakta Alicia Vollberg så hjälper hon dig med din förfrågan.

Eller är du först och främst intresserad av att läsa mer om Epic? Gå in på www.goepic.se

 

Projektledare

Alicia Vollberg

073-021 37 76

alicia.vollberg@gotech.se